Úvod Články & zaujímavosti Informácie o zasielaní - Vianoce 2021

Informácie o zasielaní - Vianoce 2021

Vážení zákazníci, dámy a páni,

touto cestou si Vás dovoľujeme informovať o detailoch týkajúcich sa objednávok a odosielania zásielok na obdobie od druhej polovice novembra 2021 do januára 2022.

Z dôvodov aktuálnych a stále sa stupňujúcich oneskorení pri nezanedbateľnom množstve zásielok do takmer všetkých destinácií a tiež vzhľadom k odhadom našich prepravných partnerov, že sa dodacie lehoty pravdepodobne ešte predĺžia, príjmame pre koniec tohto roka nižšie uvedené opatrenia pre objednávky v našom internetovom obchode.

Obmedzenia pre objednávky sú výsledkom dôsledneho uváženia všetkých aspektov dnešnej doby akými sú nielen prepravné lehoty a aktuálne dostupnosti produktov, ale najmä fakt, že chceme urobiť maximum možného, aby žiadne naše zásielky neboli doručené po vianočných sviatkoch a tiež aby sme mali dostatočnú rezervu na opakované odoslanie a včasné doručenie prípadných poškodených zásielok.

Členské štáty Európskej únie

Posledný deň pre príjem objednávok do krajín EÚ je stanovený na stredu 1.12.2021.

Pre odoslanie s predpokladaným doručením do Vianoc, platí predpoklad, že objednávka je uhradená do 3.12.2021 v prípade objednávok obsahujúci produkty na objednávku alebo do 6.12.2021 v prípade objednávok obsahujúci iba skladové položky.

Štáty EEA (nečlenské štáty EÚ)

Posledný deň pre príjem objednávok do krajín EEA je stanovený na piatok 26.11.2021.

Pre odoslanie s predpokladaným doručením do Vianoc, platí predpoklad, že objednávka je uhradená do 1.12.2021 v prípade objednávok obsahujúci produkty na objednávku alebo do 3.12.2021 v prípade objednávok obsahujúci iba skladové položky.

Krajiny mimo EÚ/EEA

Posledný deň pre príjem objednávok do krajín mimo EÚ a EEA je stanovený na pondelok 22.11.2021.

Pre odoslanie s predpokladaným doručením do Vianoc, platí predpoklad, že objednávka je uhradená do 29.11.2021 v prípade objednávok obsahujúci produkty na objednávku alebo do 2.12.2021 v prípade objednávok obsahujúci iba skladové položky.

Expresné zasielanie na poslednú chvíľu

Objednávky pre rok 2021 po vyššie uvedených dátumoch a mimo vyššie uvedených podmienok sú vo výnimočných prípadoch individuálne možné, pre takúto objednávku nás kontaktujte emailom alebo prostredníctvom kontaktného formulára.

Maloobchodné / Veľkoobchodné objednávky

Vyššie uvedené obmedzenia platia pre veľkoobchodné aj pre maloobchodné objednávky.

Veľkoobchodné paletové objednávky od 1.12.2021 do 5.1.2022 nie sú možné.




Ďakujeme za pochopenie a prajeme
Veselé Vianoce a šťastný nový rok



Späť na zoznam článkov

Counter